top of page

Over LENTA

Bij Lenta hebben we een visie over gezondheid. We streven ernaar om individuen in staat te stellen hun gezondheid en welzijn op de eerste plaats te zetten. Positieve levensstijlkeuzes te maken die hun al gehele kwaliteit van leven verbeteren. Door middel van educatie en persoonlijke ondersteuning willen we mensen inspireren en aanmoedigen om actieve en gezonde levens te leiden.

Fysiotherapie voor alle leeftijden: ook voor kinderen.
Kettlebells, gewichten voor een goede fitness sessie.
Fitness voor iedereen.
Sport, fitness en beweging; allemaal onder de juiste begeleiding.

Onze benadering van de zorg

Motivational interviewing

De meeste chronische pijnklachten ontstaan door verkeerd gedrag. Bent u of kent u iemand die chronische pijnklachten heeft en vermoedt u dat dit (mede) veroorzaakt wordt door een verkeerd gedragspatroon? Onze therapeuten zijn geschoold om door middel van motivational interviewing gedragsverandering te bevorderen. Deze geprekstechniek is een bewezen effectieve methode evidenced based methodiek die u inzicht en handvatten geeft meer resultaat te boeken bij gedragsverandering.

 

Het is een op samenwerking gerichte gesprekstechniek die iemands intrinsieke motivatie en bereidheid tot verandering ontlokt en versterkt.  Intrinsieke motivatie is een belangrijke voorspeller van toekomstig en lange termijn gedrag. Hoe meer intrinsieke motivatie, hoe beter iemand zijn gedrag kan veranderen.

Maak kennis met het team

Ons team
bottom of page