Fysiotherapie Lenta is gevestigd in de Arnhemse wijk Presikhaaf, nabij bedrijventerrein Ijsselburcht. Wij bieden fysiotherapie in ons praktijk of bij u aan huis.
Ieder mens is uniek, wij geloven erin dat ieder mens een eigenzinnige aanpak nodig heeft. De fysiotherapeut past zich aan de wensen van de patiënt en op basis daarvan bied hij de fysiotherapeutisch behandeling op maat. Behalve de reguliere fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in het bieden van poliklinische revalidatie en chronische pijnklachten van het houding en bewegingsapparaat.
Voor een hoogwaardig kwaliteit van leven moet u pijnvrij kunnen bewegen. Wij staan klaar voor u met al onze enthousiasme en expertise, om ervoor te zorgen dat u net dat duwtje in de rug krijgt die ontbreekt voor het oplossen van al u fysiotherapeutische klachten.

Emre Zorlu

Mijn naam is Emre Zorlu. Nadat ik in 2013 en in 2014, in een jaar tijd twee keer mijn voorste kruisband had afgescheurd wekte fysiotherapie mijn interesse. Ik raakte gefascineerd van de fysiotherapeutische behandelmethodes en het vermogen van het menselijk lichaam. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de studie Fysiotherapie ben gaan volgen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Gaandeweg de opleiding kwam ik erachter dat ik van nature een persoon ben die graag andere helpt en adviezen geeft over gezondheid, sport, leefstijl en gedrag in het bijzonder. Het is dan ook niet heel vreemd dat ik de Minor Gedrag bij leefstijl en gezondheid heb gevolgd. Na mijn studie Fysiotherapie ben ik me hier verder in gaan specialiseren door de cursus Motivational Interviewing te doen. In het dagelijks leven hou ik ervan om te sporten, in het bijzonder voetbal en tennis. Daarnaast ben ik maatschappelijk betrokken bij verschillende instanties in de stad zoals Jongeren centra’s, sportverenigingen en doe ik regelmatig wat voor mensen met een verstandelijke beperking.