Over ons

Onze missie

Voor een kwalitatief leven, pijnvrij bewegen.

We geloven dat voor een kwalitatief goed leven pijnvrij bewegen essentieel is. Wij streven er dan ook naar om dit zoveel mogelijk te realiseren voor al onze patiënten en ervoor te zorgen dat u net dat ‘duwtje in de rug’ krijgt om van uw klachten af te komen.

Team Lenta

Emre Zorlu (BIG: 59927171204) 

Als tiener vergezelde ik regelmatig mijn vader naar de fysiotherapeut. Hij werd behandeld voor
klachten naar aanleiding van een nekhernia. Daar is het eerste zaadje gepland om fysiotherapeut te
worden. Zo zag ik dat met behulp van de fysiotherapeut mijn vader steeds minder beperkingen ervaarde en na verloop van tijd weer dagelijkse bezigheden kon oppakken. Wat een wereld van verschil ten opzichte van de eerste maanden na zijn hernia. Later zouden nog veel meer bezoeken aan de fysiotherapeut volgen, niet voor mijn vader, maar voor mezelf vanwege diverse sportblessures. 

Telkens als ik dacht dat ik nooit van de pijn zou afkomen en mijn normale leven kon oppakken, bleek dat het toch kon met de juiste begeleiding en ondersteuning. Het eerdere zaadje dat gepland was groeide mettertijd uit tot een droom om een eigen praktijk te hebben en anderen te helpen om van hun klachten af te komen en zo veel als mogelijk hun normale leven op te pakken. Die droom is het afgelopen jaar uitgekomen met de oprichting van Lenta Fysiotherapie! Naast de dagelijkse leiding over de praktijk houd ik van zaalvoetballen, koken en reizen.

Indy Wout (BIG 39926043404)

Mijn naam is Indy Wout en ik ben sinds 2022 werkzaam bij Fysiotherapie Lenta. Naast mijn werkzaamheden bij Lenta werk ik ook als fysiotherapeut bij Plus-Fit in Doesburg. Ik vind het geweldig om te zien wanneer, in samenwerking met de patiënt, zijn of haar doelen worden behaald. Het ondersteunen van de patiënt in een traject om weer pijnvrij en zonder belemmeringen door het leven te kunnen gaan is het mooiste dat er is. Hierdoor ben ik mij gaan focussen op oorzaken voor pijn, zoals klachten aan het bewegingsapparaat. In die zin ben ik een holistisch fysiotherapeut, want ik kijk graag naar het totaal plaatje van de patiënt achter de klacht. Ik onderzoek het totale plaatje van houding en bewegen om zo achter de oorzaak te komen van het probleem, zoals geleerd in de cursus Bewegingsketens. 

Ook heeft leefstijl een grote invloed op de klachten, waar steeds meer aandacht voor is in de gezondheidszorg. Hierdoor heb ik gekozen voor de minor Gedrag bij Leefstijl en Gezondheid. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in chronische pijn, hoe dit te onderzoeken en te behandelen. Ook kan ik Dry Needling uitvoeren, waarmee we met kleine acupunctuur naaldjes spierknopen weghalen, om direct de pijn te verlichten. Naast al deze interesses heb ik nog zó veel meer interesses die ik in dit mooie vak mag blijven ontwikkelen.

Onze artikelen

Bekijk hieronder onze artikelen!

De Gelderlander

Het was ons een genoegen om een interview te mogen afleggen bij De Gelderlander. Bekijk het volledige artikel via de knop hieronder!

Haber Arnhem

Ook hebben we onze lokale nieuwspagina Haber Arnhem te woord mogen staan. Bekijk het volledige artikel via de knop hieronder!

FysioPraxis

Klik op de afbeelding om het artikel te bekijken!