top of page

Fitness

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de fitnessfaciliteiten bij Beweegcentrum Lenta.

Lege sportschool
Fitness
Bejaarde bij Gymnastiek
Kettlebells optillen

Bij Beweegcentrum Lenta begrijpen we dat iedereen uniek is en verschillende doelen heeft als het gaat om gezondheid en fitheid. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak waarbij we samen met u een op maat gemaakt fitnessprogramma creëren om aan uw individuele behoeften en doelen te voldoen. Of u nu wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen, wilt werken aan uw conditie of gewoon wilt genieten van een actieve en gezonde levensstijl, wij zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen.

 

Een ander uniek kenmerk van ons fitness praktijk is dat we vrouwen fitness inbegrepen hebben. We begrijpen dat vrouwen specifieke wensen en behoeften hebben als het gaat om fitness. Daarom hebben we een veilig een gastvrije omgeving gecreëerd waar vrouwen zich op hun gemak voelen om te trainen en hun gezondheidsdoelen na te streven. Bij Beweegcentrum Lenta kunt u rekenen op een breed scala aan fitnessapparatuur en faciliteiten die zijn ontworpen om aan al uw fitnessbehoeften te voldoen. Onze professionele instructeurs staan altijd klaar om u te helpen met uw oefeningen, vragen te beantwoorden en u te motiveren om het beste uit uzelf te halen.

 

Vanaf eind 2023 kunt u meer informatie en details vinden over ons fitness voorzieningen op onze website. Hier vindt u meer informatie over onze diensten, faciliteiten, openingstijden, tarieven en ons team van deskundige instructeurs.

bottom of page